NASELJE „MILJACKA“: Sport i rekreacija na dohvat ruke

Novoizgrađeno sarajevsko naselje „Miljacka“ predstavlja pravi raj za sve ljubitelja sporta i rekreacije. Već na pet minuta hoda nalaze se zatvoreni Olimpijski bazen Otoka, biciklistička i pješačka staza, sportski i rekreacioni objekti, bazeni Ilidža, Park šuma Mojmilo, nogometni stadion i drugi.

27.10.2015

Pokreni se: Budite fit, zdraviji i sretniji - sve za nula KM!

Besplatno, a učinkovito: Za hodanje i trčanje trebate samo dobru obuću i volju, a planinarenje će biti ljepše uz dobro društvo!

07.08.2015

5 pogrešnih načina za skidanje kilograma

Svaka godina donosi svoje trendove, a ove trendove bi u 2015. trebali izbjegavati ukoliko želite istopiti nakupljene masne naslage

08.04.2015

Trening djece i mladih sportaša

Velik broj trenera radi sa djecom ili mladim sportašima u različitim klubovima ili fitness centrima. Smatra da ti treneri moraju biti jako kvalitetni i dobro poznavati značajke dobnih kategorija sa kojima rade da bi mogli postići željene ciljeve, a da pritom ne utječu negativno na zdravlje, te rast i razvoj djece.

05.11.2014

Jusuf Nurkić među pet rookieja u NBA-u koji su premašili očekivanja

Bh. košarkaški reprezentativac i član Denver Nuggetsa Jusuf Nurkić jedan je od pet rookieja koji su premašili očekivanja u pripremnom periodu za novu sezonu NBA lige, piše Bleacher Report.

18.10.2014

Mentalna čvrstoća – oružje vrhunskih sportaša

Čest je slučaj da mnogi osvjedočeno talentirani sportaši ne uspijevaju ispuniti svoje sportske snove usprkos talentu, uloženom trudu, izvrsnim trenerima i uvjetima rada. Naočigled sve funkcionira, ali na koncu ipak nedostaje još samo ‘ono nešto’, no bez te zadnje karike – ne ide. Šta je to nešto?

22.09.2014

5 pravila o zdravlju koja smijete prekršiti

Dr. Roshini Raj iz SAD-a za Today.com napravila je popis na kojem su pet pravila o zdravlju koja smijemo prekršiti.

28.08.2014

Balkon

Dječija soba

Spavaća soba

Dnevna soba

Virtual Tour

Kuhinja