Dnevna soba - blago u našem “carstvu”

Koliko truda uložimo u našu dnevnu sobu, toliko će nam se vratiti kroz pozitivnu energiju koja će u njoj zračiti. Detalji su svakako jako bitni.

Koliko truda uložimo u našu dnevnu sobu, toliko će nam se vratiti kroz pozitivnu energiju koja će u njoj zračiti. Detalji su svakako jako bitni.

Za ugodan osjećaj u dnevnoj sobi, raspored namještaja je veoma bitan.

Preporučit ćemo nekoliko interesantnih detalja o položaju namještaja i njegovom tačnom odredištu.

Tokom izgradnje doma ili kreiranja vlastitog rasporeda soba u stanu, u podsvjesti nam dnevni borak stoji defitinitivno u središtu.

Odgovara vam prije “toplija” strana dnevnog boravka?  Predlažemo da to bude jug, jugoistok ili jugozapad.
Ako se odlučite pak za varijantu dnevna soba-kuhinja ili povezanost sa nekom drugom sobom, veliki prozori su “pod moranje”! Na taj način ćete osigurati lijep pogled, dovoljnu cirkulaciju zraka i predivan pogled.

Dnevna soba je jednostavno “kutak za sve”, u njoj se odmaramo, pratimo serije, učimo za školu, ali  I radimo i čistimo.

Detalji čine život, pa tako i sobu u kojoj provodimo najviše vremena (budni). Sitni ukrasi, ali I umjetnine, statue koje smo na izložbama primjetili i odmah već u glavi odredili njen trajni položaj u sobi, stari suveniri na koje smo sasvim slučajno nabasali, daju onu potrebnu notu našem dnevnom boravku.

Često kažu da svi tehnološki uređaji previše zrače i štete našem zdravlju,iz tog razloga je neophodno, zelenilo prostriti u velikom dijelu dnevne sobe. Cvijeće, te druge biljke čine naše “carstvo”  ljepšim a ujedno i čišćim.

Balkon

Dječija soba

Spavaća soba

Dnevna soba

Virtual Tour

Kuhinja