20 spektakularnih kuhinja u kojima bismo kuhali/e svaki dan!

Kuhinja je najtopliji dio kuće! U našoj fotogaleriji zavirite u stilski različite kuhinje, koje su toliko čarobne, da bismo u njima provodili/e svaki dan sa zadovoljstvom kuhajući omiljena jela.

 

Kuhinja je najtopliji dio kuće! Ne samo da upaljeni šporet ili peć može utopliti hladne zidove u prohladan jesenski dan, već se u njoj izražava i dosta emocija kroz pripremanje omiljenih obroka svojih ukućana.

Bez obzira preferirate li rustikalni stil kojim dominira predimenzionirani komadi od drveta ili sofisticirane dizajnerske komade od metala, lijepo uređena kuhinja je san svakoga ko voli kuhati ili pak uživati s obitelji u pripremljenim obrocima.

Idealna kuhinja je prostrana i funkcionalna, pa u njoj stanu svi potrebni kućanski aparati i pribor. U nju prodire dovoljno prirodne svjetlosti kroz vrata i prozore te tako tvore udobnu atmosferu za kuhanje i druženje.

Udobnost prostora postiže se i skladnom kombinacijom boja zidova i namještaja te nijansiranjem dekorativnih tkanina poput zavjesa i stolnjaka. U našoj fotogaleriji zavirite u stilski različite kuhinje, koje su toliko čarobne, da bismo u njima provodile svaki dan sa zadovoljstvom kuhajući omiljena jela.

 

S plavo-bijelom kombinacijom u kuhinji ljeto može trajati cijelu godinu

S plavo-bijelom kombinacijom u kuhinji ljeto može trajati cijelu godinu (Foto: Living4media)

Balkon

Dječija soba

Spavaća soba

Dnevna soba

Virtual Tour

Kuhinja