Odabir dječjeg kreveta

Odabir dječjih kreveta zadatak je koji od roditelja zahtjeva razmatranje mnogih faktora. Prilikom kupovine treba uzeti u obzir sigurnost, udobnost i ekonomičnost, a u isto vrijeme izbalansirati kratkoročne želje i potrebe vašeg djeteta sa potrebom korištenja krevet za duže vrijeme.

Najpametnije je odabrati krevet koji ima čvrstu konstrukciju i izrađen je od izdržljivih materijala koji će pratiti dekor sobe kroz godine. Za dugotrajno riješenje možete djetetu kupiti veliki čvrsti krevet umjesto uobičajenog manjeg dječjeg kreveta jer će takav moći koristiti jako dugo.

Bilo kako bilo možda su vaši prioriteti usmjereni na sadašnjost i želite da krevet vašeg djeteta bude integralni dio uređenja dječje sobe.

U tom slučaju potražite tematske okvire kreveta kao što su okviri u obliku automobila, brodova ili kućica za lutke.

Kakav god okvir kreveta odabrali pobrinite se za kupovinu kvalitetnog madraca koji odgovara krevetu i koji je čvrst, a istovremeno i udoban.

Madrac koji odaberete treba izdržati godine spavanja, dječje igre i skakanja po njemu, pa se pobrinite da on i okvir kreveta koji odaberete budu izrazito kvalitetni.

 

Izvor: Interijeri.com.hr

Balkon

Dječija soba

Spavaća soba

Dnevna soba

Virtual Tour

Kuhinja