Sendvič s tunom

Topli sendviči s pikantnim začinima odagnat će brige radnoga dana za samo petnaestak minuta! Pripremaju se u mikrovalnoj pećnici, a servirati ih možete za večeru ili lagani snack za “prvu pomoć” kad se javi glad.


Sastojci: 

100 g sirnog namaza

1 kašika naribanog parmezana

1 češanj češnjaka

1 kašika narezanog bosiljka

40 g Kiselih krastavaca 

2 veća peciva (160 g)

100 g tuna fileta u biljnom ulju

Priprema: 

Sirni namaz pomiješajte s naribanim parmezanom, protisnutim češnjakom, bosiljkom i naribanim kiselim krastavcima

Pecivo uzduž prerežite u tri sloja. Svaku plošku namažite pripremljenim namazom, po namazu rasporedite malo tune i poklopite

Sendvič stavite u mikrovalnu pećnicu i zagrijte 20 sekundi

Posluživanje:

Topli sendvič poslužite sa zelenom salatom

Prijatno! 

coolinarika.com 

Balkon

Dječija soba

Spavaća soba

Dnevna soba

Virtual Tour

Kuhinja